Tuesday, 4 February 2014

Hard work leader, useless followers..

Salam,

Korang ingat senang ke nak buat program, kalau dalam akaun korang seribu blehla generate modal, ni xde bntuan pape, pemasaran cam haram sbb syarikat so called islamik tanak tolong org islam sendiri, program islamik kot aku buat..
Pulak tgh cuti sem, ko leader, pastu ajk ko sume pegi cuti siap janji panggil je konfem datang padahal bila kol dengan mesej bnyk kali, sepatah haram sorang x respon, faker sume..

Bnde cmni bila berlaku kat ko, ko fikir satu bnde je, ko dapat pengalaman dgn ilmu, pastu kabel dgn org lain yg kau sorang berurusan dgn pengajaran (jgn amek ajk yg x bleh harap, puihhh...) bnde cmni ko xkan dapat bila kau duk bilik, main telo dua butir, men flappy bird ke, kau x terlibat dgn program dan organisasi or xaktif, kau memang smpah, kah3...

Sesetress buat keje sorang pun x mampu aku nak pikir korang yang x aktif ni..
ooohh, smbung balik bab ajk ko yang xgne sume, dari program, pemasaran, ttk, dan semacai-macai teknikal sume ko buat sndiri, mmg ko akan penat giler, rase nak guling dari tangga escalator times square tu dari tgkat lapan sampai ground level... tapi tulah, dlam situasi tu satu je ko kne nekad, nak teruskan dan berharap program berjalan walau x seperti diharap sebab ko ketua, ataupun ko backoff je dari buat terus, men telo dalam bilik...

Aku harap sape yg kat luar tu yg nak teruskan tu, harap bertabah, dunia mmg x indah, wlaupun bnyk gadis seksi ke, ade pantai bali ke, ape ke, sume tu hayalan je, ataupun spektrum dari dimensi lain, argghhh, moga ko berjaya dan di akhirnya aku percaya, ko dapat satu bnde yang org lain x dpat, dan ko secara x langsung berevolusi dari satu level ke level lain, percayalah, ko boleh sembang pasal sesuatu bnde tu lagi gempak dari org yg pndai menyembang tapi x pernah buat, org cmni ko test je tnye ''cbe ko try buat'' smbil ko senyum sinis...

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete