Friday, 10 January 2014

jalan...

Salam,

Dalam hidup aku, aku suka stress. Kalau x stress, baik aku pegi mati rsenya. Otak x jalan bila x stress.

Aku tgk ramai je org stress. Mcm aku. Tapi aku x marah, x moody, x meroyan kat twitter, x meraung kat facebook. Kau pasal rumate pun nak stress. Rilekla.

Sebenarnya, sume bnde bleh selesai. Terpulang pada kau nak gerak x gerak. Orang cacat pun bleh berjaya. Kau yg sempurna nak stress lebih2 buat ape, x malu ke?

Setiap masalah sume ade jalan. Gagal berjaya lain citer. Kau da buat, da gagal baru kita sembang nape gagal. Buat semula ape yg gagal. Diploma x habis, kne tendang, bleh masuk form 6. Ala, kau x sekolah pun boleh buat duitla, orang mesia pemurah, huh.

Xde alasan sbnrnya. Nak senang kne stress sikitla weyh. Cme kne push je, kah2. Ingat tulis ABC mudah ke mase kecik2 dulu, puii..

Nak smbung uruskan projek mega, stressnya aku, kah2, bubbye...

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete